Feedback

Косметика або лялька? Що подарувати дівчинці 13 років

31.01.2019 417

Безтурботне дитинство поступово змінюється на юністю. В такому віці ляльок витісняють книги, косметика і листування з хлопчиками в Інтернеті. Саме в цьому віці рідним і близьким досить непросто визначитися, що подарувати дівчинці 13 років. Через гормональні змін організму цей вік характеризується підвищеною емоційністю і вразливістю, тому дорослі при виборі подарунків повинні проявити особливу турботу і увагу: з'ясувати бажання дівчинки, провести порівняльний аналіз бажаного, необхідного і корисного, а потім придбати подарунок, який буде включати в себе всі ці якості.
Книги - цікаві і доступні роз'яснення в енциклопедіх обов'язково полегшать життя підлітку, так як серед недорогих подарунків дівчинці 13 років саме друковані видання несуть в собі найважливішу і найціннішу інформацію.
Стильний мобільний телефон - спілкування дуже важливо для дівчат. Вони завжди на зв'язку: з подругами, друзями, однокласниками і, звичайно ж, з родичами. Планшет або комп'ютер - і знову про спілкування, хоча не тільки. Електронні засоби комунікації - це не тільки можливість зв'язку зі світом, а й джерело корисної інформації. Комп'ютер допоможе в навчанні, розповість про історію та культуру, стане провідником в активний світ талановитих людей.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт