Feedback

"Серйозні" іграшки у подарунок дівчинці

30.01.2019 846

Який подарунок сподобається дівчинці? По-справжньому складна і захоплююча іграшка.
Пазли. Складання картинок з численних деталей займає не тільки дітей, а й дорослих. Вибираючи головоломку для юної леді, важливо звертати увагу на те, що на ній зображено. Дітей цікавить не тільки процес пошуку потрібних деталей, але і результат. Вони з ентузіазмом становитимуть картини з життя улюблених героїв мультфільмів, а ось пейзажі і знамениті твори мистецтва навряд чи припадуть їм до смаку.
Конструктори. Не тільки хлопчакам подобається будувати з яскравих деталей незвичайні речі. Дівчата також зрадіють можливості своїми руками звести середньовічний замок або будинок театру.
Настільні ігри. Вони розвивають уяву і кмітливість, але для дівчинки гра з яскравими картками і фішками - це перш за все привід зібрати своїх друзів і весело провести час. У ранньому шкільному віці дівчинки поступово перестають цікавитися своїми старими іграшками. Але варто лише запропонувати їм щось, для чого потрібно кмітливість і уяву, вони тут же забувають про свою напускною серйозністю і з задоволенням починають грати з щойно отриманими подарунками.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт