Feedback

Подарунок для активного, спортивного підлітка

28.01.2019 908

Багато хто із хлопчиків займається спортом, причому нерідко майже на професійному рівні. Якщо належить вибрати подарунок для активного, спортивного підлітка, то варто звернути увагу на такі речі:
рукавички для велосипеда;
світлодіодні вставки в колеса велосипеда;
пляшка для води;
напульсники;
спортивна сумка або рюкзак;
гантелі;
ручний еспандер;
зміцнюючі шкарпетки (для ролерів і скейтерів);
чохол, підшипники, наклейки для сейтборда;
окуляри для плавання;
спортивна майка або футболка;
кеди або силіконові шнурки для них і т.д.
Хлопчики-підлітки примудряються залишатися в русі завжди. Навіть під час телефонної розмови, навіть на уроці в школі або при якихось інших обставин, коли не можна стрибати і бігати. Для цього їм треба просто чимось зайняти руки - наприклад, особливою іграшкою: скейтом, велосипедом, роликами або самокатом ... для пальців. Це дуже оригінальний подарунок для хлопчиків, який до того ж коштує недорого. А якщо пошукати, то для цих іграшок можна знайти трампліни і рампи. У підлітковому віці хлопчики ще продовжують грати в деякі іграшки, хоч і не в такі, в які грають діти. Але напевно хлопчику повинна сподобатися машинка (вертоліт) на радіоуправлінні, настільний хокей та ін. Можливо, підійде і якась інша настільна гра, але вибирати її треба ретельно, проконсультувавшись з продавцем, а ще краще - з іншими підлітками.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт