Feedback

Безпрограшні ідеї: що подарувати хлопчикові 14 років

28.01.2019 370

Для того, хто вже не дитина, але ще й не дорослий вибір подарунка - справжня головоломка! Доводиться як слід подумати над тим, що подарувати хлопчикові 14 років, якщо хочеться його по-справжньому порадувати.
Комп'ютери
Навряд чи хтось стане сперечатися з тим, що сьогодні більшість хлопчаків від 3 років і старше захоплюються саме комп'ютерами. Вони грають на них в ігри, вивчають найрізноманітніші програми, спілкуються в Інтернеті і т.д. Такого хлопчика, швидше за все, порадує:
зручна комп'ютерна мишка;
килимок для миші з незвичайним дизайном;
оригінальна флешка; USB-хаб;
міні-пилосос або липучка для клавіатури;
органайзер для проводів;
найрізноманітніші USB-гаджети (наприклад, підігрівач для кружки);
міні-колонки;
мікрофон;
навушники і т.д.
Багато з цих речей можна віднести до недорогих подарунків. Хлопцеві, який багато часу проводить перед монітором, доречно подарувати щось, що не має відношення безпосередньо до комп'ютера. Наприклад, якась незвичайна форма подушки знадобиться, щоб підкладати її під спину. А якщо хлопчик постійно користується клавіатурою, то йому підійде витягнута подушка під руки, щоб вони не втомлювалися. Якщо вже має планшет або ноутбук варто подарувати чохол або сумку до них. Доречні підставки і навіть невеликі столики.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт