Feedback

Листівка з трояндами до Дня матері

15.01.2014 1008

Для виготовлення цієї чудової листівки нам знадобиться папір для квілінгу, або папір для орігамі персикового та зеленого кольорів; лист декоративного паперу для скрапбукінгу; невеликий шматочок рисового паперу рожевого кольору; стрічка рожевого кольору; бісер; стрази ; фігурні ножиці; акварельний папір білого кольору; ножиці; клей; двосторонній скотч.

Спочатку потрібно зробити троянди. Беремо папір персикового кольору і зубочистку . Папір потрібно розрізати на смужки шириною 1 сантиметр, на зубочистці за допомогою ножа робиться надріз для того, щоб смужку паперу можна було зафіксувати при накручуванні. Смужку паперу вставте в надріз зубочистки і злегка підкрутіть. Загніть папір назовні навскоси і починайте закручувати, міцно притримуючи зубочистку. Смужку потрібно загинати завжди від себе, робити це потрібно якомога частіше, тоді троянди будуть виходити красивіше. Загинати і закручувати потрібно по всій довжині смужки, а кінчик треба підклеїти. Одна троянда готова. Потрібно виготовити не менше 7 квіток , тоді листівка буде виглядати красиво.

Основа листівки робиться з листа білого акварельного паперу . Бічні краї можна зробити декоративними за допомогою фігурних ножиць. Зігніть аркуш навпіл - основа листівки готова. З листа декоративного паперу для скрапбукінгу потрібно вирізати прямокутник трохи меншого розміру, ніж основа . За допомогою фігурних ножиць також потрібно оформити край і приклеїти його до основи за допомогою двостороннього скотчу.

З шматочка рисового паперу вирізується упаковка майбутнього букета у вигляді кулька, але так, щоб його можна було відкрити. Кульок приклеюється на скотч до декоративного паперу.

Папір зеленого кольору потрібно нарізати на тонкі смужки, вони повинні звужуватися від основи до кінчика. На кінці смужки повинні бути дуже тонкими. На кожну смужку нанизуйте бісер, кількість бісеринок не є принциповим, але мінімум їх повинно бути дві штуки. Тонкі кінці смужок підкрутіть за допомогою зубочистки. Кожну смужку акуратно підклейте всередину кулька , деякі смужки потрібно загнути біля основи . Смужки приклеюються так , щоб їх кінчики « дивилися» в різні боки. Тепер можна приклеїти троянди. Їх потрібно розмістити гіркою, так, щоб вийшов пишний буке. Кульок закривається і перев'язується стрічкою.

Всередину листівки вклеюється напис з добрими побажаннями. Напис можна декорувати стразами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання до дня матері 2023, в якому знаходиться 27 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт