Feedback

Подарунок на День матері

15.01.2014 1088

День матері виділяється з усіх свят у році своєю особливою теплотою, він просто випромінює любов . Адже найближча і найрідніша людина абсолютно для всіх на світі - це мама. Приділяти матері увагу і дарувати їй подарунки слід, звичайно, незалежно від дати в календарі, але День матері - це ще один привід зробити мамі приємний сюрприз.

Можна подарувати мамі в цей день квіти і цукерки. Але букет обов'язково повинен бути з улюблених маминих квітів, і цукерки теж потрібно підбирати не по красі упаковки, а виходячи з переваг вашої мами . Якщо мама всім іншим цукеркам віддає перевагу «барбарисками» , то купіть їй цих карамельок замість пафосної красивої коробки шоколадних цукерок.

Для мами найдорожчими подарунками є подарунки, які її діти виготовили своїми руками. Малюки можуть зліпити саморобку з пластиліну або намалювати барвисту листівку, діти старшого віку можуть спекти пиріг або зв'язати мамі кофту, вишити серветку, зшити набір кухонних прихваток і фартухів .

Можна подарувати мамі несподіваний, але дуже приємний подарунок у вигляді сертифікату в спа -салон, що включає кілька корисних процедур. Адже часто на косметологічні, омолоджуючі або оздоровляючі процедури у нас не вистачає то часу, то грошей. Мама любить займатися спортом? Подаруйте їй абонемент в плавальний басейн або спортивний клуб.

Хорошим подарунком для мами може стати вечеря в ресторані в її честь, похід в кіно на фільм, який вона давно хотіла подивитися, в театр чи на концерт її улюбленого виконавця. Можна подарувати їй ті ж квитки, але у вигляді подарункових сертифікатів. Тоді вона сама зможе вибрати фільм або спектакль, час походу, а також і компаньйона .

І не забудьте привітати з святом не тільки свою маму, а й інших матерів, які вас оточують.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання до дня матері 2023, в якому знаходиться 27 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт