Feedback

Релаксуючий напрямок в подарунок для бабусі

21.11.2018 427

Люди в похилому віці переважно не вміють відпочивати. Допомогти мамі розслабитися і зняти напругу дня можна за допомогою наступних пристроїв:
Ортопедичний матрац. Правильне положення тіла - запорука якісного та тривалого сну. Люди похилого віку часто схильні до безсоння, тому ліжко повинне бути не тільки зручним, але і «корисним».
Масажна подушка. Це пристосування - ідеальний помічник, який супроводжує під час занурення в царство Орфея. Подушка досить компактна, тому її можна брати собою в подорожі. Особливо вона актуальна під час тривалих виснажливих перельотів.
Електрична ковдра. Відмінна альтернатива грілці - спосіб зігрівання минулого століття. Мама зможе встановити комфортну температуру обігріву і насолоджуватися теплом довгими зимовими вечорами.
Гідромасажна ванна для ніг. Дивовижний пристрій, моментально занурює й розслабляє переводить у стан умиротворення. Разом з ванною можна презентувати колекцію натуральних аромамасел або морську сіль. Іменинниця неодмінно зрадіє можливості поніжитися на зручному матраці під теплою ковдрою після розслабляючого сеансу гідромасажною ванночкою.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт