Feedback

Кращі сюрпризи для дружини на порцелянове весілля

07.11.2018 393

Фарфор, що символізує 20 років спільного подружнього життя, - міцний і елегантний матеріал, як і відносини між подружжям, які святкують цю дату. Вважається, що він приносить в сім'ю достаток. Саме тому вироби з цього матеріалу прийнято дарувати на 20-ту річницю весілля. У цей особливий день чоловік може порадувати свою кохану жінку, подарувавши їй: вишукану порцелянову скриньку з незвичайним дизайном; статуетку прекрасної дами, що символізує наречену; арома-лампу або свічник у вигляді квітки лотоса; сертифікат на СПА-догляд для обличчям «порцелянова шкіра». Фантазія при виборі презенту може не обмежуватися лише порцеляновими виробами та сувенірами. В цей весільний ювілей будуть доречні і більш дорогі подарунки:
ювелірна прикраса або якісна біжутерія з камінням білого або молочного кольору;
побутова техніка, яка стане незамінною помічницею дружини по будинку - від нової кавоварки до «розумного» робота-пилососа;
пара нових зручних туфельок, як гарантія того, що подальша дорога спільного життя буде легкою та якравою;
вишуканий парфум з ніжним квітковим ароматом або набір брендовогї декоративної косметики;
красива сумочка, про яку дружина вже давно мріє. Подарунок можна упакувати в красивий папір білого або молочного кольору і подарувати дружині разом з шикарним букетом білих троянд.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт