Feedback

Подарунок як символ міцних почуттів

06.11.2018 374

Більше, ніж подарунків від гостей, в цей день подружжя чекає подарунків один від одного. Навіть якщо відзначати святкування не планується, чоловік і дружина все одно обмінюються чимось символічним. За 22 роки спільного життя вже складно здивувати другу половинку, а тому кожна річниця стає ще однією перевіркою на уважність і винахідливість. На допомогу може прийти і символ річниці - бронза. На честь ювілею чоловік може подарувати коханій жінці прикраси або статуетки з бронзи, а дружина - вибрати чоловікові стильний бронзовий аксесуар. Браслет, сережки або підвіска сподобаються цінителькам вінтажного стилю. Прикраси з цього металу підкреслюють тонкий смак коханої, виглядають не помітно, але аристократично. Коханій половинці напевно сподобається виконаний з бронзи або обрамлений металом нічник, ваза або дзеркало.
Також чоловікові на річницю буде доречно подарувати: запонки, годинник, портсигар, пам'ятний сувенір, попільничку. Можна зробити пам'ятну гравюру, написавши найважливіші слова. Також існує традиція в цей день обмінюватися бронзовими кільцями. Вибираючи презент на бронзове весілля, не обмежуйте себе в фантазії. Навіть недорога, але підібрана з душею і особливим змістом річ ​​стане пам'ятною для винуватців свята. Адже головне - це увага і ваші теплі слова.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт