Feedback

Подарунки для гірськолижників

16.08.2018 534

Є безліч практичних предметів, які незамінні в горах. Серед них найбільш корисні такі:
Рація. Щоб не загубитися в горах і завжди перебувати на зв'язку з друзями, зручно користуватися рацією. Хоча мобільний зв'язок і «ловить» на схилах гір в інших регіонах, витрачати гроші на дзвінки в роумінгу не хочеться. До рації можна вибрати відповідну гарнітуру. GoPro. Ця камера дозволяє зняти запаморочливі гірські пейзажі. На неї можна знімати своє катання, а потім переглядати і оцінювати техніку. До GoPro також можна підібрати безліч корисних аксесуарів.
Термобілизна. Це спеціальний одяг дозволяє відводити вологу і не вбирає в себе неприємний запах поту. При виборі цього подарунка не женіться за економією. Дешеві комплекти часто виявляються неякісними і служать не більше 2 місяців.
Фляга. У деяких випадках гірськолижники зігріваються не тільки гарячою кавою. Підкоривши вершину, радісний спортсмен, можливо, захоче випити щось міцніше. Тут і стане в нагоді фляга з алкогольним напоєм.
Маска. Ця річ ніколи не буває зайвою. Тим більше що для різних умов потрібні різні маски. Для катання вечорами - безбарвна, для сонячної погоди - темна або із дзеркальною поверхнею, для туманною або похмурої погоди - жовта або бурштинова.
Рюкзак. Рюкзак для спортсмена дуже важливий. Він завжди носить при собі деякі речі, які не влазять в кишеню куртки. Рюкзак може вмістити безліч необхідних дрібниць від термоса, до чохла для лиж. Така річ може використовуватися не тільки для катання, але і для повсякденного носіння. Перед покупкою почитайте відгуки про товар, обійдіть різні магазини. Це допоможе зберегти кошти і підібрати найбільш якісний подарунок. Для спортсменів не важливо, скільки коштує річ, головне, щоб вона була практична і оригінальна.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт