Feedback

Подарунок для друга-лижника

16.08.2018 47

Ваш добрий знайомий - лижник зі стажем, а ви ще не придумали, чим його порадувати? Тоді зверніть увагу на такі презенти:
Чарівна куля. Рішучим лижникам теж властиво іноді сумніватися. Де покататися: на відомих Європейських курортах або на гірці неподалік, щоб заощадити кошти для нового спорядження? Куля допоможе прийняти правильне рішення.
Кубок. Людина, яка цікавиться подіями, що відбуваються у великому спорті, напевно фантазує про почесну нагороду за перемогу в великих змаганнях. Можна нагородити любителя лиж величезним кубком з гарним дизайном.
Мастило для лиж. Лижник може займатися професійно або аматорськи. В обох випадках спортсмен змушений перемагати тертя. Хорошим сюрпризом для одного-лижника стане мастило. Чим менше сила тертя, тим менше витрачається сил.
Банджі для мобільного телефону. Впустити телефон при катанні простіше простого. А ось відшукати його в снігу буває складно. Тому були придумані спеціальні пристосування, за допомогою яких смартфон кріпиться до кишені куртки. Вони бувають різних відтінків. Існує такий аксесуар навіть для планшета. Портативний зарядний пристрій. Цей прилад допоможе зарядити смартфон, якщо він швидко розрядився на холоді. Існує багато різновидів з різною ємністю. Краще вибирати той, у якого цей показник найбільший. Рукавичка для пива. Якщо ваш друг не проти випити пива на морозі, спеціальна рукавиця не дасть долоням замерзнути. Вибрати презент не складе труднощів, якщо ви забудете про стереотипи і дасте волю своїй уяві.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт