Feedback

Подарунки для коханого лижника

16.08.2018 863

Купувати для лижника лижі - все одно що для швачки - машинку або для програміста - комп'ютер. Це дорого і неоригінально. До того ж якщо ви зовсім не розбираєтеся в темі, можете потрапити в халепу. Якщо той, кому ви збираєтеся щось подарувати, - ваша друга половинка, яка захоплюється лижами, то підійдуть такі варіанти:
Грілка в формі серця. Зігрітися після катання холодним зимовим днем ​​допоможе не тільки ароматна кава або чай з термоса, а й тепла грілка, яка буде нагадувати спортсмену про теплоту серця того, хто чекає його вдома.
Термокружка. Під час відпочинку, коли мороз щипає щоки, лижник не відмовиться від ковтка гарячого напою. А раптом поблизу не виявиться ніякого кафе? Тоді виручить термокружка. Адже її завжди можна покласти в рюкзак.
Сніжколіп. Напевно спортсмен не тільки бігає на лижах по засніжених горбах, але і не відмовиться розіграти з друзями снігову баталію. Сніжколіп не дасть рукам замерзнути, а грудочки снігу вийдуть ідеально круглим.
Шкарпетки. В цьому випадку дарувати шкарпетки зовсім не банально. Лижники знайомі з тим, як можуть замерзнути ноги. Спеціальні лижні гольфи здатні вбирати вологу і швидко висихати. Якщо ви захотіли подарувати шкарпетки, сюрпризу зробити не вийде. Підбирати і міряти цей варіант доведеться разом з вашою другою половинкою.
Шапочка. Це дуже корисний подарунок, за допомогою якого ви можете проявити турботу про здоров'я коханої людини. Тонка шапка потрібна для шкарпетки під шоломом, товстіша - щоб кататися на морозі. Вибирайте річ з підкладкою з флісу. Така шапка зручніша і тепліша. Безпровідні навушники. Слухати музику і при цьому спускатися з гори на лижах з такими навушниками дуже зручно. Вони підключаються до пристрою через «блутуз». Зарядивши навушники, можна насолоджуватися улюбленою музикою до 10 годин. У цій справі ціна не грає великої ролі. Головне, щоб подарунок був зроблений з любов'ю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті