Feedback

Персональні сувеніри у подарунок на 2019

20.12.2018 800

У подарунок на Новий рік купіть ласощі в магазинах або приготуйте самостійно. Оформіть маленькі персональні подаруночки всім своїм друзям і родичам оригінально:
Складіть дрібні цукерки в строкаті фантики або мініатюрне печиво в прозорі баночки. Потім прикрасьте їх стрічками, гудзиками, мереживом, тасьмою, декоративною мотузкою або скотчем.
Можна вибрати льодяники, карамель, мармелад, маршмеллоу - будь-які цукерки без обгорток - це теж буде цікаво виглядати. Плитки шоколаду легко перетворити в маленьких сніговиків: оберніть їх папером з намальованими на ній обличчями сніговика, натягніть зверху ковпачок з строкатого трикотажу, перев'яжіть такий же стрічкою, немов шарфом, доповніть сувенір хвойної гілочкою.
З цукерок, упаковок вафель, печива і карамельних плиток складіть і зв'яжіть сани Діда Мороза. А фігурку головного чарівника зими у вигляді маленького сувенір з будь-якого матеріалу закріпіть зверху. Це просто і дарує багато радості навіть дорослим. Якщо ви любите займатися кулінарією, спечіть звичайні капкейкі і прикрасьте їх кремом у вигляді ялинок, дідів морозів та іншої святкової символіки. Пофарбований в зелений колір крем, що імітує ялинові лапи, можна прикрасити кулінарною посипкою або ягодами, немов справжні деревця - ялинковими іграшками.
Такі маленькі оригінальні вироби можна створити у великій кількості. Витратьте на це кілька грудневих вечорів і зовсім небагато грошей, і ви зможете подарувати радість усім - від малого до великого.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт