Feedback

Неїстівне, але корисне у подарунок малюкам!

26.07.2018 2893

Презент для малюка повинен бути не тільки практичним, але і симпатичним, тому відмінний варіант сюрпризу - памперси у вигляді льодяника. Це один з найлегших у виготовленні подарунків, зроблений своїми руками. Для його створення вам знадобиться: 7-10 підгузників (уточніть у мами малюка, яку марку і розмір вона вважає за краще, щоб не прогадати з вибором); пакувальний прозорий папір з малюнком; 0,5 м прозорої тканини будь-якого кольору, відповідного до паперу; паличка від повітряної кулі. Після того як всі приготування закінчені, можна приступати до створення незвичайного сувеніра: Кожен підгузник скрутіть в трубочку, укладіть їх в пакувальний папір і щільно оберніть, інакше всередину потрапить повітря. Вставте палицю від кульки так, щоб її кінець йшов всередину боків згорнутих трубочок. Закріпіть плівку тканинним бантом. Дитячі трусики повинні бути надійно зафіксовані всередині.
Тепер можна сміливо йти в гості і вручати сюрприз разом з букетом квітів і найкращими побажаннями. Такий «солодкий» подарунок мама дитини напевно оцінить на високому рівні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт