Feedback

Презенти для релаксу для керівника

25.07.2018 601

Будь-який керівник перебуває в постійній напрузі. Тому підлеглі можуть вибрати на честь професійного свята презенти, які допоможуть розслабитися і перезавантажити думки в рідкісні хвилини відпочинку:
Акваріум з екзотичними рибками. Споглядання повільного життя водних мешканців заспокоює і допомагає сконцентруватися на важливих питаннях. Але при виборі такого сюрпризу варто все ж уточнити у боса, чи буде він радий такому привітанню.
Сертифікат на відвідування СПА або масажу. При цьому на сертифікаті небажано вказувати дату і час відвідування, щоб власник самостійно зміг вибрати, коли йому зручно відправитися на розслаблюючу процедуру. Стильна іграшка-антистрес, використовуючи яку можна запросто позбутися від накопичених негативних емоцій. Масажер для спини та попереку - допоможе впоратися з напругою в м'язах після важкого трудового дня. Запрошення на культурний захід - в театр, на концерт або показ мод. Це відмінний спосіб розслабитися і відчути нові емоції. Вибираючи такі речі як сюрприз для шефа, ви покажете, що вам не байдужі його фізичний і психоемоційне здоров'я.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Шефа (День Боса) 2024, в якому знаходиться 102 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт