Feedback

Практичні подарунки для лаборанта

17.07.2018 654

Для лаборанта виберіть такий презент, який би став у нагоді для нього в його роботі. Найлегше це зробити, якщо ви є колегами. Тоді ви точно будете знати, що дійсно необхідно, а без чого можна спокійно обійтися. Що ж можна подарувати корисного:
Блокнот для запису. Незважаючи на те що комп'ютеризація з кожним днем ​​все більше і більше охоплює наукову сферу діяльності, багато по-старому користуються блокнотами та записниками. Якщо вашому другу або родичу не чужа звичка вести записи на папері - підберіть зручну, якісну і компактну записну книжку. Зробіть іменну обкладинку. Планшет або ноутбук. Ці гаджети підійдуть для тих представників професії, хто хоче йти в ногу з часом і не проти використовувати комп'ютери і планшети у своїй роботі. На пристрій можна встановити ліцензійне програмне забезпечення для працівників лабораторій. Зрозуміти, яка комп'ютерна програма буде необхідна в роботі, ви зможете, тільки поцікавившись цим у самого іменинника. Зручний годинник. Хороший наручний годинник з секундоміром лаборанту не завадять. Вибирайте не громіздкі, зручні моделі. Або ж подаруйте просто секундомір, вже він точно стане в нагоді в лабораторії. Новий зручний халат і взуття. Такий подарунок підходить для тих, з ким ви близько знайомі, адже потрібно знати точний розмір людини. Стандартно халат лаборанта є строгий варіант уніформи, тому заздалегідь уточніть необхідний на місці роботи дрес-код і переваги. Взуття має відповідати вимогам безпеки, бути максимально зручною і підходити за розміром. Лабораторне приладдя. Часто лабораторіям не вистачає достатнього фінансування для придбання навіть необхідного приладдя і матеріалів. Тому не соромтеся запитати у іменинника, чи не потрібно йому чогось для обладнання його робочого місця. Залежно від спеціалізації лабораторії список необхідних речей буде відрізнятися. Книги, особливо для людей науки, - бажаний і потрібний подарунок. Краще знати, яке друковане видання принесло б найбільшу радість чи користь. Можливо, це буде «Гематологический атлас», або «Повний довідник медичних аналізів», або «Лабораторна діагностика». Якщо ви не розбираєтеся в особливостях професії лаборанта і не хочете питати поради у самого іменинника - не намагайтеся самостійно дарувати щось вузькоспеціалізоване. Краще зупинити свій вибір на чомусь універсальному, наприклад, сумці для документів або мобільному телефоні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День медичного працівника України 2024, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт