Feedback

Солодкі подарунки для чоловіків

09.07.2018 2465

Солодкі подарунки роблять і чоловікам. Адже багато хто з них, незважаючи на свою суворість і серйозність, любить поласувати чимось смачненьким. Правда, створювати композиції з цукерок для чоловіків дещо складніше, адже букети з квітів їм дарувати не будете. Доводиться вигадувати оригінальні форми.
Залежно від сфери діяльності або захоплень чоловіка виберіть тематику і відповідну форму подарунка, наприклад:
Корабель. Зробити такий презент непросто. Для цього потрібно вирізати корпус корабля з пінопласту або знайти відповідний кошик, обклеїти пінопласт папером, зробити щоглу і паперові вітрила і поставити по периметру солодощі на шпажках або приклеїти маленькі шоколадки. Щоб зробити подарунок ще більш привабливим для чоловіка, розмістіть на палубі ще й пляшку хорошого алкоголю.
Автомобіль, кермо, колесо. Якщо автомобільна тематика близька по духу іменнику - виріжте відповідну основу для отримання дозволу її солодощами.
Футбольний м'яч. Вам буде потрібна ціла пінопластова куля, чорний і білий папір, в які і належить обернути солодощі.
Пивний кухоль або пляшка алкоголю.
Ноутбук або телефон. Ось кому точно сподобаються подарунки з цукерок - так це дітям. Але не розраховуйте, що вони довго будуть милуватися на створену вами красу. Оформити презент для дитини ви можете у вигляді тортика, ведмедики, зайчика, їжачка або іншого звіра. Дитині-спортсмену також підійде презент у вигляді футбольного або баскетбольного м'яча. А дівчатка будуть в захваті від ляльки у сукні з солодощів. Постарайтеся не залишати свою саморобку в теплі або на сонці, щоб шоколад не потік і зберіг свою форму. Крім того, вибирайте саму начинку в залежності від уподобань того, кому призначається подарунок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт