Feedback

Основні правила вибору презенту начальнику

15.06.2018 499

Вибрати правильний подарунок начальнику складно. У діловому світі існують певні норми поведінки, в тому числі і що стосуються вибору презентів. Основні моменти, на які варто звернути увагу. Найголовніше правило: керівнику подарунок дарують від усього колективу. Індивідуальні подарунки не вітаються. Презент не повинен ображати людину або ображати її почуття. Враховуйте релігію, стать, вік і погляди вашого керівника. Подарунок керівнику - це той випадок, коли ціна має значення. За якість завжди доводиться платити.
Важливо, щоб презент був доречний. Дорожнеча не дає гарантію того, що він сподобається людині. Буває, що навіть найдорожчі речі викликають лише негативні почуття, тому як недоречні або суперечать якимось життєвим принципам. Тому будьте гранично уважні, коли підбираєте презент керівнику. Адже від його поганого настрою може постраждати атмосфера у всьому колективі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт