Feedback

Жартівливі і приємні сувеніри для стиліста

11.05.2018 1446

Іноді хочеться зробити доречний, цікавий і недорогий подарунок тому, кого знаєте недавно, або тоді, коли подарунок робиться просто так, без жодного приводу.
В цьому випадку зверніть увагу на жартівливі сувеніри та приємні дрібниці. Нагородна продукція: медалі, кубки, кружки, фартухи для перукарів і інші вироби з іменним або іншим написом, які описують успіхи людини на професійній ниві. Декоративна фігурка, картина або шарж, що зображують стиліста. Це і готові вироби, які продаються в магазинах і зроблені на замовлення по портрету людини. Тематичні солодощі. Найлегше зробити тематичний торт. Великі торти, як правило, дозволяють втілити всі фантазії. На торті поміщаються і зроблені з мастики фен і ножиці, і цілий арсенал косметики з шоколаду, і навіть сам стиліст, що вилазить з повнісінького гардероба клієнта. Крім торта, індивідуалізувати можна капкейки, пряники і макарунс, додавши на всі ці солодкі подарунки тематичні елементи дизайну. Тематичні сувеніри. Наприклад, кружка з ручками у вигляді ножиць або велика подушка-помада. Зовнішній зарядний пристрій для телефону або планшета у вигляді пудрениці з дзеркалом.
Всі стилісти зацікавлені у власному піарі, між людьми цієї професії досить висока конкуренція, а тому власне просування і пошук клієнтів - це одна з нагальних питань для них. Якщо ви зможете допомогти з піаром, то це стане найкращим подарунком для фахівця по стилю. Звичайно ж, це не означає, що потрібно надрукувати листівки з телефоном людини і розвісити в найближчому районі. Але якщо ви можете зробити або подарувати якісний сайт для людини, допомогти зі створенням портфоліо або маєте виходи на модний глянець, використовуйте ці можливості. Подарунок - це не завжди щось матеріальне.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 8 Березня міжнародний жіночий день 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт