Feedback

Корисні презенти для стиліста

11.05.2018 714

З кожним роком з'являється все більше і більше людей, які допомагають іншим знаходити свій індивідуальний стиль, підбирають клієнтам одяг для важливих подій і повсякденному житті; роблять зачіски, стрижки і макіяж, як частина цілісного і гармонійного образу. Знайти хорошого стиліста - завдання не з легких. Але зате, коли відповідний фахівець знаходиться, то у багатьох формуються довірчі, дружні відносини з ним. Дуже часто спілкування виходить за рамки професійного, і клієнти-друзі дарують своїм стилістам подарунки на різні свята.

Вибирати подарунок для людини, яка знає про стиль все, не просто. Люди цієї професії мають винятковий смак, вони оригінальні в вираженні свого «я» і не терплять банальності. Тому якісь несмачні або стандартні презенти, які часто дарують на численні свята, не підійдуть. Один з варіантів відповідних презентів - це щось корисне, те, що стане в нагоді йому в роботі або допоможе в особистісному і професійному зростанні. Ці люди не стоять на місці, постійно удосконалюються і шукають себе, нові прийоми роботи, матеріали і натхнення. І ви своїм подарунком можете їм в цьому допомогти. Наприклад, подаруйте: книги про стилі, законодавців моди, відомих кутюр'є або іншу сторону в мистецтві. Поговоріть з стилістом і постарайтеся дізнатися, чим він захоплюється, яким мистецтвом цікавиться, в чому черпає натхнення і про що хотів би більше дізнатися. Курси підвищення кваліфікації або квиток на відвідування майстер-класу. Можливо, обдарований мріє потрапити на якийсь майстер-клас, захід, подію, презентацію або пройти додатковий курс професійної підготовки. Якщо ви подаруєте йому таку можливість, він обов'язково це оцінить.
Щоденник або записна книжка. Життя стиліста наповнене різними подіями: зустрічі з клієнтами, майстер-класи та презентації. Іноді буває дуже складно утримати все в голові, та це й не потрібно, якщо у нього буде зручний і красивий щоденник, в який так приємно заносити всі свої записи. Найкраще зробити такий презент на замовлення для того, щоб відобразити в ньому особистість стиліста. Найпростіше - запитати у самої людини, що б йому хотілося отримати на одне зі свят. Можливо, у нього вже є готове рішення, тоді для вас процес вибору подарунка не буде болісним і довгим.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 8 Березня міжнародний жіночий день 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт