Feedback

Не з уколом, а з приколом. Подарунок медсестрам

12.05.2018 3054

Під час швидкоплинних буднів більшість часто і не помічають, як пролітають тижні і місяці. Не дивно, адже коли щодня працюєш з купою хворих, з'являється дуже сильна моральна і фізична втома. У вас є відмінна можливість порадувати і навіть розвеселити втомлений персонал. Тож, деякі ідеї.

Тортик з оригінальним написом та пляшка дорогого хорошого алкоголю, оформлена під медформу приємно здивує колегу. Таке оформлення можете зробити самі, використовуючи червону і білу тканини. Її потрібно приклеїти на пляшку так, щоб вона була одягнена в імпровізований робочий халат медбрата, чи медсестри.

Шкатулка у вигляді великого зуба - оригінальна штучка для працівниці або працівника стоматологічної клініки. Не забувайте про спеціалізацію колеги, найчастіше це може бути дуже хорошою підказкою у виборі цікавих речей.

Набір мила у вигляді медичних інструментів можна забрати додому, а можна залишити в робочому кабінеті. Не дарма ж там завжди стоїть умивальничок!

Попільничка у вигляді легень - презент з гумором для кращого медбрата або медсестри. До того ж більшість, що працюють в медицині, люблять сувеніри, які пов'язані з анатомією.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всесвітній день медичних сестер 2024, в якому знаходиться 7 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт