Feedback

Цікаві та практичні подарунки для дідуся

19.04.2018 694

Що можна подарувати дідусям домосідам? Любителю затишної домашньої обстановки не завадять предмети для інтер'єру та особистого користування. Прикрасити дні і вечори допоможуть: футболка з написом, музичний приймач, годинник з великим циферблатом, цифрова фоторамка, електрична бритва, футляр для окулярів, електронна книга, масажер, річна підписка на журнал або газету, палиця, трубка (якщо дідусь не бажає розлучатися з цигарками, краще замінити їх трубкою і хорошим тютюном). У похилому віці комфорт стає особливо важливим. Якщо ваш дід не любитель активного відпочинку, вибирайте предмети для інтер'єру або для наведення краси.

Можливо, ваш дідусь любить смачно поїсти. Тоді не складе труднощів вибрати, що подарувати на день народження дідуся від внучки. Адже це може бути красиво оформлена страва або святковий торт з мастики. Якщо дідусь до того ж любить готувати, йому підійдуть: велика обробна дошка, набір ножів, підставки під гаряче, антипригарна сковорода, прихватки і рукавиця, фартух з написом (наприклад, «Моєму дідові 18 років і 500 місяців», «Кращому дідусеві в світі»). Електрична м'ясорубка, шашличниця.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дідусеві, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт