Feedback

Як відзначають день народження в офісах США?

30.11.2017 1171

У США ставлення до дня народження залежить від уподобань начальника. Іменинник може тільки обмежитися поздоровленнями від шефа. Однак є компанії, де влаштовують повноцінні вечірки за рахунок бюджету фірми. Організовують такі заходи після роботи і поза офісом.

Менеджери можуть купити тістечка і торт, підписати листівку і під час ланчу попити чай. Відзначати в робочий час шампанським або вином, як прийнято в деяких країнах, ніхто не дасть. А після трудового дня затримувати співробітників заборонено.

На дні народження можна не бути присутнім з релігійних міркувань. Наприклад, це стосується Свідків Єгови, які відзначають тільки християнські свята. Якщо ж видимої причини відсутності немає, і ви часто пропускаєте корпоративи, то керівництво запропонує відвідати штатного психолога.

Дарувати подарунки працівникові на день народження не прийнято. Близькі колеги можуть вручити символічний недорогий презент. Якщо всі йдуть відзначати день народження після роботи в бар, то колеги оплачують рахунок за іменинника.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт