Feedback

Подарунок для чоловіків

27.09.2017 717

Чоловіки люблять практичні подарунки. Його не потішить зв'язка повітряних червоних кульок у формі сердечок. Даруйте йому речі, які він хоче отримати, але ніяк не збереться купити.

Для чоловіка підійдуть і традиційні подарунки на зразок футболок, сорочок і шкарпеток. Більшість чоловіків лінуються вибрати час для покупки таких потрібних речей. При цьому він буде дуже задоволений новою красивою футболкою і штанами. Чоловіки витрачають набагато менше часу на свій зовнішній вигляд, ніж жінки, але вони будуть не менш раді змінити старі сірі речі на нові і стильні, помилуватися на себе в дзеркалі і в піднесеному настрої здатися на люди.

Коли чоловік буде одягати свої нові речі, то обов'язково подумає про вас. І буде дуже вдячний, якщо подарунки будуть добре виглядати на ньому. Він оцінить вашу увагу і хороший вибір.

Однак якщо ви хочете здивувати його, то доведеться постаратися. Чоловіка досить легко здивувати, але потрібно знати, що викличе у нього інтерес. Подарунок може бути з приколом. Але тут слід не промахнутися. Чоловіки різні, і характери у них різні. У одного прикольний подарунок викличе неперевершене захоплення, а в іншого - подив і навіть роздратування. Уважно вивчіть свого чоловіка, що йому підійде, а що - ні. Проте якщо він серйозний і практичний, то не варто відразу відкидати варіант подарунка з приколом. Всі чоловіки, навіть найсерйозніші і манірні, в душі - діти. І вашого чоловіка може дуже навіть розвеселити фотомонтаж у вигляді запеклого байкера або фото, де він разом з відомою особою п'є шампанське.

Деяким чоловікам підійдуть в подарунок ігри. Шахи, нарди або щось інше. Ці речі можуть дуже навіть стати в нагоді, якщо він любить проводити час в гаражі або в лазні з друзями. Чоловіка може дуже навіть заінтригувати еротичним подарунком. Еротична гра, в яку ви будете грати звичайно ж разом, безсумнівно принесе вам задоволення.
Проявіть фантазію! Головним може бути навіть не подарунок, а його презентація. Влаштуйте йому сюрприз. Яскравий, красивий! Наприклад, стрибок з парашутом. Або подаруйте йому на один вечір мотоцикл HarleyDavidson або гоночний автомобіль Ferrari. У житті так мало сильних вражень. Нехай їх стане більше! Але найголовніше, подаруйте йому те, чого так часто не вистачає в звичайному житті. Теплоту і увагу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт