Feedback

Що дарують знаменитостям

26.09.2017 752

Незвичайні подарунки, подаровані зіркам, стають предметом обговорень в світських хроніках, а іноді оригінальні подарунки назавжди залишаються в історії. Як відома перлина в вині, подана Антонієм як оригінальний подарунок самій Клеопатрі. За переказами, Антоній попросив красуню-царицю викинути подарунок, якщо перлина їй не сподобається.
Назавжди в історії залишився незвичайний подарунок Людовика XIV своїй дружині - соболине манто завдовжки 1,5 кілометра! Треба відзначити, елітний подарунок крім оригінальності, мав чітке функціональне призначення. Подароване манто дозволяло королеві босоніж прогулюватися від ліжка до улюбленої альтанки в саду.
Найоригінальнішим подарунком у наш час можна вважати «скромний» презент мільярдера Арістотеля Онассіса, який він підніс Жаклін Кеннеді - острів Скорпіонів, на якому була зіграна їхнє весілля. До сих пір даний острів очолює рейтинги найбільш оригінальних і елітних подарунків, які періодично складають різні журнали, сайти і інтернет-магазини незвичайних подарунків.
Дійсно, острів - це вам не «якийсь» діамант в 70 карат, який також увійшов в історію як подарунок Елізабет Тейлор від відомого актора Річарда Бартона. Жарти жартами, але цей цінний презент, хоча і не дотягує за вартістю до цілого острова, дозволив Бартону стати єдиною людиною на землі, за якого Елізабет Тейлор виходила заміж двічі! Все-таки мають рацію солістки відомої групи, що співають, що кращі друзі дівчат - це діаманти.
На божевільні вчинки заради жінки готові не тільки багаті та знамениті. Три скрині з коштовностями підніс коханій скромний американський шукач скарбів. Свій незвичайний подарунок чоловік ... підняв з дна Адріатичного моря!
Однак найчастіше зіркам дарують не елітні подарунки, а самі звичайні квіти, цукерки та м'які іграшки, традиційні жіночі та чоловічі подарунки. Але в будь-якому випадку знаменитостям приємна увага шанувальників, навіть якщо в якості подарунків не фігурують предмети ціною в мільйони доларів. Хоча ... Іноді прикольні подарунки просто нікуди дівати!
Незалежно від соціального стану, популярності та рівня доходу, кожен бажає вибрати для дорогої людини незвичайний і оригінальний подарунок. З одного боку - корисний, з іншого - презент, який викличе максимум позитивних емоцій. Сьогодні замовити оригінальний бізнес-подарунок або елітний подарунок стає просто. Достатньо відкрити інтернет-магазин незвичайних подарунків або зайти в найближчий від будинку магазин подарунків. Великий асортимент жіночих та чоловічих подарунків, доставка, послуги консультантів - в інтернет-магазинах оригінальних подарунків зроблено все, щоб процес вибору і покупки цінного подарунка був максимально простим і зручним.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт