Feedback

Що подарувати дружині на народження сина

27.09.2013 3654

Так, що подарувати дружині на народження сина? Цим питанням ви обов'язково задастеся. Краще подарувати подарунок, який запам'ятається на все життя. Кращим подарунком стане ювелірний виріб. Подаруйте брошка з коштовними каменями, або ланцюжок із золота, це може бути найрізноманітніша підвіска.

Все це добре, але разом з таким цінним подарунком, ніщо не замінить шикарний величезний букет квітів, троянди підійдуть. Це символічний подарунок, який показує прояв любові і подяки своїй дружині за народження сина.

Подаруйте красиву сукню, чи інший елемент гардеробу, на розсуд дружини. Ви можете просто зводити її в гіпермаркет і дати волю фантазії, нехай вибирає сама. Але вам доведеться розщедритися, оскільки кохана дружина народила вам сина. Спадкоємця, продовжувача вашого роду, вашого прізвища, це дорогого коштує.

Так, що подарувати дружині на народження сина? Новоспеченій мамі потрібно буде багато часу проводити в турботі про малюка і сидіти на місці не доведеться. Подаруйте планшет, його простіше використовувати, займаючись іншими справами, адже і мамі хочеться дізнаватися світські новини і не відставати від життя, підключіть їй інтернет.

Сучасний телефон майже не відрізняється за можливостями і функціями від планшетного комп'ютера, можливо перевершує. Якщо ваша дружина вибере останній варіант, то зупиніться на такому виборі.

Подаруйте жіночий годинник, на який зробіть гравіювання, текст зможете придумати самі, на честь народження сина. Такий подарунок, на ряду, з ювелірними виробами, служитиме дуже довго, нагадувати про улюблене вдячному чоловіка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на хрестини, в якому знаходиться 74 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт