Feedback

Привітання найкращому другу своїми словами

04.04.2017 2460

Та як не розгубитися останньої миті і не забути усе, про що так хотів сказати своїми словами? Погодьтеся, найкраща імпровізація — ретельно підготовлена. Якщо готуєш привітання найкращому другу, з яким ви ще під стіл пішки ходили, тобі напевне є що згадати. Ігри в пісочниці, спільні жарти, подорожі, дитячі сварки, змагання за кращу оцінку, витівки і пустощі.
Придумати привітання з Днем народження унікальним — неодмінно згадати щось потаємне, дороге обом, відоме лише Тобі та другові. Можна сказати, як сильно цінуєш миті, проведені разом, подякуй йому за підтримку та розуміння. Таким приємним словам на День народження зрадіє кожен іменинник.
А чи відомо тобі, чим захоплюється твій друг, про що мріє? Будь то престижний вуз, або закордонна мандрівка, політ на повітряній кулі, або підводна екскурсія — побажай йому здійснення його бажань та подаруй хоча б маленьку дрібничку, яка підштовхуватиме іменинника до його мрії (енциклопедію, глобус, кулінарну книгу тощо).
Прагнення простих життєвих благ: щастя, здоров’я, удачі, благополуччя — ніхто не відміняв. Однак аби Твоє привітання не здалося нудним та шаблонним, зроби його особливим, присвяченим тому, що є близьким саме імениннику.

За основу можна взяти такі привітання:
Нехай з цього дня — дня твого народження — життя перетвориться на довгу подорож, яка буде наповнена пригодами і відкриттями. Нехай кожен день нагадує свято, а кожен вечір — чарівну казку!
Нехай у твій День народження в банку розквітне валютний рахунок, а в домі розпочнеться золотий дощ. А по життю нехай тебе супроводжує тільки попутний вітер!
Бажаю, щоб життя твоє було повною чашею, щасливим і безхмарним, як небо над пустелею. Нехай для тебе завжди горять вогники надії! З Днем народження!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: pustunchik





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт