Feedback

Що подарувати майбутньому нареченому

23.09.2013 2824

Рад щодо подарунків може бути багато. Деякі вважають за краще дарувати красиві фотоальбоми, на яких наречений може побачити своїх колишніх подруг. Можна подарувати футбольний м'яч, на якому залишили свої автографи всі близькі друзі нареченого.

Оригінальними подарунками з жартівливим підтекстом будуть іграшки із секс-шопа. Тільки не здумайте дарувати гумову жінку, так як такий подарунок може бути сприйнятий нареченим, як натяк на якості самої нареченої. Загалом, на парубочий прийнято дарувати речі, які не потребують великих фінансових вкладень.

Багато друзів, проводжаючи нареченого в сімейне життя, люблять «запалювати» всі разом в клубі. Можна влаштувати парубочий в пивному барі або ж купити квитки на цікавий футбольний матч. Багато друзів нареченого вважають хорошим подарунком організацію походу в сауну з дівчатами. У цьому випадку не слід забувати про засоби захисту (презервативи), інакше життя молодого чоловіка буде затьмарена з перших днів подружнього життя.

Можна дарувати на парубочий вечір і дійсно потрібні речі. Наприклад, в сімейному житті знадобляться колонки до комп'ютера. А якщо наречений захоплюється музикою, то подаруйте йому гітару.

Виняток становлять дорогі подарунки, які дійсно можуть знадобитися нареченому, наприклад, стильні швейцарські годинники або хороший фотоапарат.

Окремою темою для розмови є «живий» подарунок від друзів нареченого, тобто, запрошення на мальчишник танцівниць стриптизу. Такий сюрприз завжди сприймається на парубочому з особливим захопленням.

Загалом, варіантів подарунків на парубочий може бути дуже багато. Найголовніше, щоб вони були з елементами гумору і добре піднімали настрій нареченому перед відповідальним подією в житті.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт