Feedback

Статті: Хрестини (Новонародженим)

Що подарувати дружині на народження сина

Що подарувати дружині на народження синаНародження нової людини на землі, завжди радість. Ось і в вашій сім'ї прибуток. У вас довгоочікуваний син. Ви радієте і діліться своєю радістю з друзями та родичами.
27.09.2013 3669

9 кращих подарунків для новонародженої дитини - купуйте корисні та приємні подарунки

9 кращих подарунків для новонародженої дитини - купуйте корисні та приємні подарункиЗавжди важко вибрати подарунок для дитини, не завжди знаєш, що подобається дитині, яка річ йому необхідна і взагалі доречний ваш подарунок. Подарунки, які дарують дитині - це подарунки і для матері, так як є деякі речі, які мати могла б використовувати, але не має можливості купити їх. Отже, коли вас наступного разу запросять на оглядини дитини, на вечірку з нагоди дня народження або на хрестини дитини, де ваша присутність обов'язково, скористайтеся наступним списком дев'яти ідей
26.04.2013 5077

Поради щодо вибору ідеального подарунка для новонародженого

Поради щодо вибору ідеального подарунка для новонародженогоВ однієї з ваших знайомих незабаром народиться дитина, і вам необхідно придбати для нього особливий подарунок. Похід по дитячих магазинах або місцевим універмагам, можливо, спантеличить вас ще більше. Ви знаєте, наскільки складно підібрати особливий подарунок для новонародженого, якщо, звичайно, у вашій сім'ї теж недавно не з'явився на світ малюк. Що необхідно новонародженим? Що виявиться корисним для його батьків?
26.04.2013 3876
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт