Feedback

Статті: 🏡Новосілля

Практичні подарунки які можуть бути прикольними на новосілля

Практичні подарунки які можуть бути прикольними на новосілляРечі можуть не тільки приносити користь, але ще й викликати посмішку.
23.04.2018 748

Веселі сувеніри на новосілля

Веселі сувеніри на новосілляОригінальні веселі сувеніри на новосілля
23.04.2018 1439

Меблі - унікальний подарунок для близьких

Меблі - унікальний подарунок для близькихБезкаркасні меблі кращий подарунок. Звичайно, питання в темі подарунка для близької Вами людини потрібно підходити з особливим підходом з'ясувати , що любить людина чого віддає перевагу у кожного адже свої смаки і свої інтереси наш інтернет магазин хоче запропонувати Вам використовувати безкаркасні меблі в якості подарунка сподобається навіть самим вибагливим і вимогливим .
15.04.2014 1144

Що подарувати на новосілля. Поради

Що подарувати на новосілля. ПорадиЯкщо вас запросили на новосілля, то перед вами постає питання, що ж можна подарувати в подарунок на новосілля
03.02.2014 1580

Що подарувати чоловікові на новосілля

Що подарувати чоловікові на новосілляНовий будинок - це завжди радість і для господаря і для його гостей. Вирушаючи на новосілля, слід підібрати щось, вдало вписується в новий інтер'єр. Найчастіше це якийсь предмет меблів, настільний або підлоговий сувенір, картина або гравюра в красивій рамі. Якщо на новосілля запрошує чоловік, подарунок краще зробити не нейтральний, а істинно чоловічий.
20.09.2013 2514

Що подарувати подрузі на новосілля

Що подарувати подрузі на новосілляОтже, у подруги, родички або доброї знайомої свято, і вас запросили на новосілля? Потрібно підшукати чудовий подарунок і порадіти за неї. Звичайно, новосілля, будь то нова квартира або ремонт старої, вимагали великих затрат. Було б чудово компенсувати частину їх купівлею-небудь негроміздкі меблів або аксесуарів інтер'єру: журнальний столик, комп'ютерний стілець, дзеркало, годинник на стіну або на комод. Вибираючи такий подарунок, обов'язково слід довідатися у майбутньої господині про її уподобання, щоб вгадати і з річчю, і зі стилем. Можна запропонувати щось витончене і дуже красиве - підлогову вазу, інтер'єрну ляльку, кришталеву дрібничку на туалетний столик.
20.09.2013 3250

Обряд новосілля

Обряд новосілляНовосілля (переїзд в новий будинок) – подія, яка по значимості може бути прирівняна до весілля, народження дітей і іншим в житті сім’ї. В такий день не можна обійтися без святкування, запрошення гостей, вручення подарунків, а також дотримання деяких традицій.
16.09.2013 3970
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт