Feedback

Статті: День ангела

Який подарунок подарувати на день ангела?

Який подарунок подарувати на день ангела?Для дівчини, жінки можна придбати: гарний модний шарф, рукавички, набори ароматизованих свічок, набір рушників. Для хлопця, чоловіка можна купити: аксесуари для автомобіля, диск з піснями, в яких згадується його ім'я, термос. Також можна купити ангелочка з гіпсу, глини, скла або іншого матеріалу.
21.07.2021 6789

Пам'ять святого благовірного Олега Брянського

Пам'ять святого благовірного Олега БрянськогоСвятий благовірний князь Олег Брянський, внук священномученика благовірного князя Михайла Чернігівського, відрізнявся глибоким благочестям і прагненням до ангельського образу.
03.10.2019 1130

Ювелірна шпилька в подарунок

Ювелірна шпилька в подарунокВибираємо ювелірні прикраси в подарунок
26.09.2019 1632

Як оригінально подарувати гроші?

Як оригінально подарувати гроші?Коли на пошук подарунка не вистачає часу або у подруги є все (або, навпаки нічого немає), можна подарувати гроші.
04.11.2016 4902

Як оригінально привітати хлопця чи дівчину із новим Роком

Як оригінально привітати хлопця чи дівчину із новим РокомОскільки всі побажання звучать уже за святковим столом, гідним подарунком стане коронне блюдо або десерт.
05.01.2015 1905

Що подарувати похреснику?

Що подарувати похреснику?За старих часів подарунки дітям від старших робилися нечасто. Особливо значущим і цінним вважався подарунок хрещенику на день народження або, скоріше, на іменини від хресної матері або батька. Вибираючи, що піднести, дорослі дуже ретельно ставилися до символізму. Таким чином, подарунки носили більше релігійний і обрядовий характер. У наші ж дні можна привітати іменинника як звичайним, так і символічним способом.
24.04.2014 4152

Як святкувати іменини

Як святкувати імениниНезаслужено забуте в радянські роки свято іменин повертається в наше життя. На жаль, навіть літні люди часто не знають, як слід правильно відзначати іменини, і влаштовують звичайне пишне гуляння. Так що ж слід зробити, щоб день ангела запам'ятався вам і вашим гостям?
16.09.2013 6135
Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт