Feedback

Статті: Онукам

Як організувати свято для дитини

Як організувати свято для дитиниЯк провести свято з дитиною? Цим питанням задається кожен батько, який піклується про своє чадо....
24.03.2014 675

Запрошення на День народження своїми руками

Запрошення на День народження своїми рукамиДитячий день народження - це чудове свято. Щоб дитина не була чимось розчарований і у всіх гостей залишилися тільки гарний настрій від свята, потрібно добре до нього підготуватися.
24.03.2014 1612

Як провести дитячий день народження вдома

Як провести дитячий день народження вдомаПроведення дитячого дня народження вдома полягає не тільки в тому, щоб запросити всіх друзів вашої дитини і смачно їх нагодувати.
20.03.2014 617

День народження влітку. Поради з організації

День народження влітку. Поради з організаціїЯкщо день вашого народження випадає на літо, то у вас є маса варіантів відзначити його цікаво і нестандартно. Незважаючи на те, що літня спека просто навіває спекотний стан, свято може вийти дуже веселе і завзяте.
20.03.2014 748

День народження дитини на природі. Поради при підготовці

День народження дитини на природі. Поради при підготовціЩоб день народження вашої дитини перетворився на справжнісіньке чарівне свято, до нього потрібно підготуватися заздалегідь. Запросіть на свято ровесників своєї дитини, нехай на святі буде більше дітей. А от своїх друзів в цей день не запрошуйте, адже це свято вашої дитини, а не ваше.
17.02.2014 682

Дитячий день народження в інтерактивному театрі казки

Дитячий день народження в інтерактивному театрі казкиІнтерактивний театр казки стане відмінним місцем для проведення дитячого дня народження. Тут маленький фантазер зможе битися зі страшним Драконом, побувати в хатинці Баби-Яги, потанцювати з улюбленими героями на Мадагаскарі і навіть політати на килимі-літаку. Тут казки перетинаються один з одним, заманюючи у вир подій всіх учасників свята.
17.02.2014 646

Вибір подарунка для дитини

Вибір подарунка для дитиниНе даруйте дітям подарунка аби ...
04.02.2014 593

Цікаві ігри та конкурси для дитячого свята

Цікаві ігри та конкурси для дитячого святаДитяче свято для малюка - це радісна, довгоочікувана і чарівна подія. А от для батьків - привід розщедритися, сушити собі голову тим, щоб доставити своїй дитині море задоволення, захоплення і масу приємних вражень!
31.12.2013 1213

Одяг з прикольними принтами – хороша ідея подарунка дитині

Одяг з прикольними принтами – хороша ідея подарунка дитиніПрикольні принти на одязі, давно вже завоювали популярність. Футболки з оригінальними принтами і написами часто дарують дорослим. Тепер же є можливість вибрати такий подарунок і малюкові.
31.12.2013 695

Що подарувати хлопцеві на 9 років

Що подарувати хлопцеві на 9 роківХлопчаки - це особлива категорія дітей, яким набагато простіше вибрати подарунок, ніж дівчиську. По - перше, при виборі подарунка обов'язково варто враховувати вік малюка, але є велика категорія подарунків, які можна назвати різновіковими. Сюди можуть входити різні конструктори, мозаїки, логічні ігри, благо їх зараз в магазинах велика кількість. Вони будуть не тільки захоплювати дитину, але й розвивати у нього логічне мислення, пам'ять і інші якості, необхідні для його повноцінного росту і розвитку.
20.09.2013 3751
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт