Feedback

Статті: День ювеліра

Про ювеліра

Про ювеліраЮвелір - фахівець з виготовлення, обробки та художнього оформлення різних прикрас або предметів інтер'єру з використанням дорогоцінних каменів і металів.
30.06.2016 1499

Ювелір

ЮвелірЮвелір - фахівець в області ювелірного мистецтва, що займається куванням прикрас і картин за допомогою дорогоцінних металів і каменів.
29.06.2016 1070

Обираємо прикраси з дорогоцінних металів: що варто знати

Обираємо прикраси з дорогоцінних металів: що варто знатиНезважаючи на те, що наразі українські ринки переповнені біжутерією на будь-який смак, авторитет дорогоцінних металів не меншає. Кількість ювелірних крамниць щороку зростає, а кожна поважна пані маючи зайву копійку, мерщій поповнює домашню скарбничку.

Вироби зі справжнього золота та срібла не просто краще носяться та виглядають, ніж біжутерія, вони мають лікувальні властивості, не викликають запалення та алергії.
23.05.2016 1563

Міжнародний день ювеліра

Міжнародний день ювеліраПрофесія ювеліра – одна з найдавніших, адже прикрашати себе люди любили завжди. Перші прикраси виготовляли з різноманітних підсобних матеріалів, що піддавались обробці примітивними інструментами того часу.
13.01.2014 799
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт