Feedback

Статті: 💍На весілля

8 ідей, що подарувати молодятам на весілля

8 ідей, що подарувати молодятам на весілляВесільне торжество є не тільки знаменною датою, а й відповідальним заходом як для молодят і їхніх близьких родичів, так і для кожного запрошеного гостя.

До одного з головних моментів весілля відноситься процес дарування молодятам підготовлених подарунків.
04.09.2014 2373

Жартівливі подарунки на весілля або як прикольно привітати молодих?

Жартівливі подарунки на весілля або як прикольно привітати молодих?Весілля - найвеселіше і радісна подія, на якому збираються родичі і друзі, бажаючі молодятам щастя і довгих років спільного життя. Жодне весілля не обходиться без квітів, подарунків і безлічі побажань.
04.09.2014 5705

Що подарувати колезі на весілля?

Що подарувати колезі на весілля?Для кожного з нас весілля є одним з найбільш очікуваних і найщасливіших днів. Здається, що в цей чарівний день починають збуватися всі мрії. Молоді поспішають поділитися своєю радістю з оточуючими, влаштовують торжество і кличуть на нього всіх близьких людей, в тому числі і колег по роботі.
04.09.2014 1099

Що подарувати батькам на коралове весілля?

Що подарувати батькам на коралове весілля?Чи знаєте ви, що річниця спільного життя на рубежі 35 років іменується коралової весіллям. Вважається, що камінь червоний корал символізує міцну і довгу любов, і навіть більше того - що спалахнув вугіллячко пізньої пристрасті. Так що думайте заздалегідь, що подарувати батькам на коралову весілля, адже це повинен бути особливо теплий подарунок.
15.04.2014 1724

Що подарувати на срібне весілля друзям?

Що подарувати на срібне весілля друзям?5 років спільного життя - не жарт, інтервал великий. Особливо щасливе ваше серце за друзів, які разом рука об руку дійшли до срібного кордону. Що подарувати на срібне весілля друзям, якщо вас запросили на таке велике дійство?
15.04.2014 2118

Що подарувати майбутньому нареченому

Що подарувати майбутньому нареченомуВесілля - дуже відповідальний крок для нареченого. Саме тому, напередодні весілля майбутній чоловік збирає своїх друзів на парубочий вечір, свого роду, прощання з холостяцьким життям. Раніше традиція відзначати парубочі була виключно європейської, але, останнім часом вона прижилася і у нас. Якщо вас запросили на мальчишник, тут же виникає питання: «А що ж подарувати майбутньому нареченому?».
23.09.2013 2834

Як упакувати весільний подарунок

Як упакувати весільний подарунокВас запросили на весілля, і ви вже впоралися з нелегким завданням вибору весільного подарунка? Вітаємо! Але, звичайно, на цьому приємні турботи з підготовкою весільного подарунка не закінчуються. Щоб молодята оцінили ваш презент гідно, дуже важливо красиво його упакувати. Перефразовуючи відому приказку, можна сказати, що подарунок зустрічають по його упаковці.
Якщо ви побачите на весільному торжестві гостя в неохайному, мятом костюмі, ви будете неприємно здивовані. Тому і весільний подарунок у пом'ятою коробці з потертого коричневого картону, навряд чи справить позитивне враження на молодят, навіть, якщо всередині коробки знаходиться корисний і цінний презент. Вирушаючи на весілля, потрібно пам'ятати, що це особливе торжество, тому і подарунок молодятам теж повинен бути упакований відповідно нагоди.
20.09.2013 3304

Подарунки для батьків нареченого і нареченої

Подарунки для батьків нареченого і нареченоїПідносити подарунки батькам жениха і нареченої - це дуже давній звичай. Про те, що подарувати батькам жениха і нареченої, читайте далі.
20.09.2013 4315

Як вибрати подарунок на весілля?

Як вибрати подарунок на весілля?Ви потрапили в число щасливчиків, кому випала честь отримати запрошення на весілля. І одним з перших питань, що постає перед вами, є питання вибору весільного подарунка. Ви, напевно, уже давно сидите і ламаєте голову, що ж вибрати як подарунок молодятам?
19.09.2013 2009

Оригінальні подарунки на весілля

Оригінальні подарунки на весілляВесілля - це торжество, що не повинно бути банальним. Але, якщо скласти цікаву програму або замовити незвичайний кортеж з карет не так складно, то от вигадати оригінальний подарунок - завдання не із простих. Вибрати подарунок шефу, подрузі, колезі часто буває набагато простіше. Однак, завжди можна включити фантазію та здивувати молодят незвичайним подарунком.
19.09.2013 2460
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт