Feedback

Статті: Дочці

Що подарувати доньці?

Що подарувати доньці?Коли в сім'ї народжується дівчинка, багато батьків цього дуже радіють, адже можна до нескінченності наряджати свою принцесу, заплітати косички, а потім з розчуленням милуватися на миле створення. Тому першими подарунками для доньки, звичайно ж, є гарний одяг, взуття, всілякі резинки, заколки, обручі і т.д. Однак час летить непомітно від свята до свята: День народження, 8 березня, Новий рік і кожен раз хочеться подарувати доньці щось особливе, що запам'ятовується, а не просто одяг, з якої дівчинки швидко виростають. Тим більше що подарунки з давніх часів робили зі змістом. У цій статті ми зібрали різні варіанти відповідних подарунків для доньок на найпоширеніші свята.
04.09.2014 2407

Фото сессия на день рожденье

Фото сессия на день рожденьеДень народження відзначає кожна людина, так як ця подія відбувається лише раз на рік, то звичайно його чекають і на нього покладають деякі надії.
02.04.2014 1968

Розваги в день народження

Розваги в день народженняУ житті кожної людини є дуже важливе свято, яке не є червоним днем ​​календаря, однак йому віддається дуже велике значення. Таким святом є, безумовно, день народження...
24.03.2014 2148

Що подарувати дочці на день народження

Що подарувати дочці на день народженняДень народження— всіма визнане й улюблене свято. Якщо у вас підростає дочка, то в цей день не можна обійти її увагою і подарунком, адже це і її свято.
19.09.2013 3941
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт