Feedback

Статті: Друзям

Рибалці і мисливцеві - все для хобі у подарунок

Рибалці і мисливцеві - все для хобі у подарунокВаш друг з нетерпінням чекає суботи та неділі, щоб рванути на природу і провести вечір в компанії вудки або рушниці?
06.07.2018 558

Радість для завзятого автомобіліста

Радість для завзятого автомобілістаЯкщо ваш приятель обожнює машини, готовий вкладати в зміст транспортного засобу чималі гроші?
06.07.2018 494

Приємний сюрприз для спортсмена

Приємний сюрприз для спортсменаВаш друг мріє мати красиве тіло, тому дні і ночі проводить в тренажерному залі?
06.07.2018 1137

Презент для сучасного джентельмена

Презент для сучасного джентельменаЯкщо ваш товариш - досить молода людина (18-25 років), він буде радий мати стильний і сучасний гаджет.
05.07.2018 471

Найкращому другові - кращий подарунок: що подарувати товаришеві на день народження?

Найкращому другові - кращий подарунок: що подарувати товаришеві на день народження?Кращий друг - це людина, яку ви знаєте багато років і безумовно довіряєте йому.
05.07.2018 527

Привітання на день народження для дівчат

Привітання на день народження для дівчатЗ особливим трепетом до підготовки побажань на День народження ставляться подруги.Побажання може бути жартівливим, або серйозним, та головне, щоб іменинниця відчула свою незамінність у вашому житті.
04.04.2017 1643

Привітання найкращому другу своїми словами

Привітання найкращому другу своїми словамиВітаючи друга з Днем народження, хочеться побажати йому чогось особливого і водночас простого та зрозумілого. Чому б не поздоровити товариша своїми словами? Рядки, що йдуть від самого серця, і будуть найщирішим побажанням.
04.04.2017 2469

Що подарувати другу на День Народження?

Що подарувати другу на День Народження?Він завжди підтримає у важкій ситуації, підставить плече, дасть грошей у борг і допоможе порадою, а ви як завжди повні сумнівів з приводу того, що подарувати другу на День Народження в цей раз.Ви плечем до плеча вже не один рік, багато пережили разом, ділилися радощами перемог і гіркотою поразок, кому як ні вам відомі його смаки, бажання і мрії. Але повторюватися не хочеться, а придумати щось свіже не виходить.
04.09.2014 2247

Що подарувати самотній жінці?

Що подарувати самотній жінці?Прийнято вважати, що жінці заміжньої важче догодити з подарунком, ніж самотньою. Але ми готові посперечатися. Питання, що подарувати самотній жінці, теж вельми не простий. Взагалі піднести вдалий подарунок - це ціле мистецтво. По-перше, важливо вгадати про що мріє винуватиця торжества, що може її порадувати, що розсмішити, а які презенти можуть її здивувати. По-друге, саме піднесення має бути оригінальним, краще навіть - неординарним, і головне - піднесеним від чистого серця, із супутньою промовою, повної щирих побажань любові і щастя.
08.04.2014 1283

Подарунок на день народження другу

Подарунок на день народження другуЩорічно нас запрошують на свій день народження кращі друзі, з якими ми можемо поділитися своїми радощами, горем, розповісти всі свої найпотаємніші секрети і послухати їхні історії.
03.04.2014 1835
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт