Feedback

Статті: Сестрі

Смачні сюрпризи для сестрички

Смачні сюрпризи для сестричкиЯкщо ваша доросла сестричка - справжня ласунка, ви можете здивувати і порадувати її своїми кулінарними талантами.
30.07.2018 879

Корисні сюрпризи для сестри

Корисні сюрпризи для сестриЯкщо старша сестричка - практична дівчина, навряд чи її порадують дрібнички.
30.07.2018 620

Маленькі пазли ідеального свята для молодшої сестрички

Маленькі пазли ідеального свята для молодшої сестричкиКреативні брати і сестри можуть доповнити своє привітання різними оригінальними «фішками», які обов'язково зроблять день незабутнім
30.07.2018 759

Презенти для впевнених в собі леді

Презенти для впевнених в собі ледіЯкщо сестричка вже доросла і твердо стоїть на ногах, можна придивитися до корисних презентів, які зроблять її життя ще комфортніше і затишніше.
30.07.2018 475

Виконуючи мрії юної красуні, вибираємо подарунок

Виконуючи мрії юної красуні, вибираємо подарунокДля старшокласниці або студентки вибрати презент не так уже й важко, особливо якщо ви дуже близькі з нею і знаєте один про одного майже все.
30.07.2018 588

Завдання номер один для старших: які подарунки дарувати молодшим сестрам?

Завдання номер один для старших: які подарунки дарувати молодшим сестрам?Якщо ваша молодша сестра - ще зовсім дитина, порадувати її простіше простого.
30.07.2018 483

Історія дня народження

Історія дня народженняДень народження - мабуть, найулюбленіше свято в житті кожного. Ще з часів язичницьких племен люди святкують день народження. Протягом такого тривалого часу не могло не статися безліч цікавих фактів і подій. Наприклад...
03.04.2014 2212

Тропічні метелики в подарунок

Тропічні метелики в подарунокПодарунки бувають різні, і для кожного це індивідуальний підхід. Для тих, хто дуже любить щось колекціонувати дуже оригінальним і цікавим подарунком на день народження можуть стати різнокольорові тропічні
03.02.2014 1853

Що означають подарунки

Що означають подарункиПодарунки - це не тільки необхідний атрибут будь-якого свята. Річ, подана в дар, звичайно, символізує почуття, відносини і є кращим способом виразити щось людині без слів. Тому необхідно знати, що означають подарунки і яку енергетику вони в собі несуть. Існує чимало повір'їв, що стосуються змісту того чи іншого подарунка. Одні речі несуть у собі позитивну енергію, зближують людей, сприяють зародженню або продовження відносин. Інші, навпаки, відштовхую, позначають розставання або просто просякнуті несприятливим настроєм.
20.09.2013 4350

Книга в подарунок

Книга в подарунокНа жаль, сьогодні вийшов з моди звичай дарувати книги, оскільки їх, нібито, ніхто не читає і крім збору пилу вони ні на що не годяться. Але все не так погано! Незважаючи на велике розмаїття засобів масової інформації, люди заново долучаються до великого таїнства спілкування з книгою - цим воістину безцінним джерелом знань. Знову сьогодні можна зустріти читають в метро і скверах, в автобусах і літаках. Знову стає престижним мати красиву якісну бібліотеку з хорошим підбором тем і авторів. І, природно, повертається роль книги, як подарунка.
20.09.2013 3704
Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт