Feedback

Статті: Матусі

Практичні презенти у подарунок для матусі

Практичні презенти у подарунок для матусіПохилий вік це період, що не славиться припливом сил і енергії.
21.11.2018 887

Що купити мамі на день народження?

Що купити мамі на день народження?Якщо діти вже мають власний дохід, то вибір подарунків помітно розширюється і обмежується тільки наявною сумою і пристрастями іменинниці.
02.11.2016 1589

Квіти в подарунок

Квіти в подарунокКвіти є чудовою і незамінною прикрасою для будь-якого свята. Букет може бути або основним подарунком або доповненням приготованого сюрпризу. В залежності від того, кому ви будете дарувати букет, для його компонування вибирають певний вид рослин, а так само їх колір.
04.09.2014 3088

Що подарувати мамі на день народження?

Що подарувати мамі на день народження?Що подарувати мамі на день народження? Питання складне, але цілком вирішуване. В першу чергу орієнтуйтеся на вік мами. Чим старше дама, тим складніше вибрати подарунок. Чому? Та тому що у неї вже багато чого є. Але не впадайте у відчай, питання вирішити все одно можна.
04.09.2014 2674

Що подарувати мамі на день народження своїми руками?

Що подарувати мамі на день народження своїми руками?Мама - найдорожчий і близька людина. Вона знаходиться поруч з перших днів життя, і тільки вона вміє так щиро радіти новим умінням і досягненням своєї дитини. Саме тому будь мамі приємно отримати від дитини подарунок, зроблений своїми руками. Так, в перші житті це незрозумілі малюнки і нерівні аплікації, але жоден інший подарунок не викличе у мами такий захват. З плином часу вони не перестають цінувати досягнення своїх дітей, тому подарувати мамі на день народження вироби «hand made» з успіхом можуть і вже досить дорослі люди.
04.09.2014 2500

Чи можна дарувати подарунки заздалегідь?

Чи можна дарувати подарунки заздалегідь?Чи можна дарувати подарунки заздалегідь? З практичної точки зору - чому б і ні, адже сьогодні всі ми живемо в такому ритмі і буває складно поєднати графіки так, щоб вручити подарунок людині саме в його день народження або річницю весілля. Або трапляється так, що комусь - іменинникові або дарувальнику - доводиться виїхати з міста у справах або у відпустку, і, щоб загладити провину за відсутність на святі, подарунок підноситься заздалегідь.
20.09.2013 3551

Чи можна дарувати подароване

Чи можна дарувати подарованеНе можна дарувати подароване
Основна причина етична - адже цей подарунок спочатку зробили вам, і по відношенню до людини, який витратив на це час і гроші, передаровування його подарунка буде елементарною неповагою. Особливо, враховуючи, що ви на пошук і покупку цього подарунка не витратите нічого, що буде неповагою і по відношенню до нового власника. Щоб безкарно подарувати цей подарунок іншій людині потрібно як мінімум бути впевненим, що перший дарувальник не дізнається про це, а також не запитає при зустрічі: «А як там поживає фондюшниця, що я тобі подарував?»
20.09.2013 2435

Подарунок мамі, що подарувати мамі на день народження

Подарунок мамі, що подарувати мамі на день народженняма - це людина, яка дала Вам життя.
Подарунок може стати одним із способів вираження Вашої любові і подяки мамі.
20.09.2013 4987
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт