Feedback

Статті: Привітання з днем народження

Вибір ідеального подарунка

Вибір ідеального подарункаПрикраси із золота актуальні завжди і в будь-якому віці. Цей подарунок підкреслить ваше ставлення до людини. А ось, як вибрати золоті прикраси в подарунок, допоможе вам розібратися ця стаття.
03.02.2014 739

Золоті прикраси в подарунок

Золоті прикраси в подарунокПрикраси із золота актуальні завжди і в будь-якому віці. Цей подарунок підкреслить ваше ставлення до людини. А ось, як вибрати золоті прикраси в подарунок, допоможе вам розібратися ця стаття.
03.02.2014 866

7 порад щодо правильного вибору подарунка

7 порад щодо правильного вибору подарункаПоради вибору подарунка
03.02.2014 778

Ідеї оригінальних подарунків

Ідеї оригінальних подарунківНаближається день народження близької людини, річниця відносин або ювілей у батьків, і ви в оточенні приємних турбот замислюєтеся - що подарувати? А в голову як завжди лізуть лише нудні чайники, сорочки та сувеніри. Якщо вам, як і мені, набридли банальні подарунки, тоді саме час для незвичайних і оригінальних ідей.
31.12.2013 1099

Як оригінально привітати з днем народження

Як оригінально привітати з днем народженняОригінально привітати з днем народження дуже просто, головне - проявити трохи фантазії.
31.12.2013 2294

Що подарувати найкращій подрузі на день народження

Що подарувати найкращій подрузі на день народженняВсі ваші жіночі секрети і проблеми подруга знає як ніхто інший. Ви теж знаєте практично всі про її життя, смаки та вподобання, тому не важко придумати, що подарувати найкращій подрузі на день народження.
27.09.2013 4392

Що подарувати дружині брата

Що подарувати дружині братаДуже добре, якщо ви ладнаєте з дружиною свого брата, але ж подарунок на свято все одно доведеться купувати їм обом. Роблячи вибір, відкиньте всі негативні емоції, звичайно, якщо такі є. Цілком можливо, ваше рішення щодо того, що подарувати дружині брата, може стати своєрідним способом укласти перемир'я або ж призведе до виникнення негативу.
27.09.2013 3844

Як стати душею компанії?

Як стати душею компанії?Ви приходите на день народження друга (корпоративну вечірку, ресторан) і вже через півгодини єдина думка, яка вас відвідує: «Як швидше піти?». А ваш приятель, якого ви випадково привели з собою, вже через десять хвилин з усіма знайомий, весело розповідає анекдоти і співає під караоке. Всі від нього без розуму. Чи не правда, знайома ситуація? Чому з людьми, яких ви знаєте з дитинства на подібних заходах ви не можете і двох слів зв'язати, а зовсім стороння людина, яку ви випадково привели з собою, зачаровує всіх своєю чарівністю ...
02.06.2013 5207

10 практичних та корисних порад до дня народження

10 практичних та корисних порад до дня народженняВаша мова на дні народження повинна завжди закінчуватися на позитивній ноті. Побажайте йому або їй в майбутньому виконання його заповітних бажань, міцного здоров'я, успіхів у справах і багато іншого, щоб, згадуючи свій день народження, він / вона відчував (а) себе щасливою людиною.
26.04.2013 4377

Як організувати дитяче свято?

Як організувати дитяче свято?Якщо ви вирішили влаштувати вашу дитина незабутнє свято, необхідно серйозно поставитися до цього питання, тому що діти за своєю суттю досить примхливі. А яскраве свято, яке зможе їх зацікавити, дасть їм купу вражень і радості. З чого треба починати підготовку до свята в такому випадку? Якщо ви обговорювали це питання, значить проводитися свято буде в домашніх умовах.
26.04.2013 3259
Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт