Feedback

Привітання із днем молоді у прозі

Сьогодні, у складні часи змін, в яких опинилося наше покоління, особливо хочеться побажати кожному зберегти в душі те, що є основною рушійною силою молодості, – віру. Ту віру, яка рушає гори, яка близька до офіри, яка здатна за мить оновити людину та перетворити дійсність.
Саме вона палала в серцях молодих юнаків-оборонців Крут, ця віра через багато років підтримувала учасників «студентської революції на граніті», що таки проголосила незалежну та самостійну Україну.
Основне питання на даний час – це питання надійної людини. Наразі маємо абсолютну її відсутність при декларативному патріотизмі. Мірою надійності людини є справжність віри. І це те, що має утвердити в житті наше покоління.
І тому нам відкриті усі дороги, нам підвладні будь-які вершини. Основне, що визначає наш шлях, – мета, яку ми перед собою ставимо. Те одвічне питання: рухатися за інерцією, просто вперед чи в правильному напрямку.
І нехай молодь звинувачують у пасивності, політики не роблять на нас ставку, наші інтереси, мрії та візія не є пріоритетами, ми знову і знову доводимо, що ми – сила, і саме за нами – майбутнє України.



Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах