Feedback

Оригінальне прозове вітання із нагоди дня народження

Від імені колективу ...... щиро вітаємо Вас з 5-річним ювілеєм!
Ви всі ці роки трудилися заради досягнення високої мети - стати кращими. Прийміть сердечні вітання з нагоди ювілею Вашої фірми.
За цими п’ятьма роками стоїть шлях становлення ......
Він був важким і напруженим. Вам доводилося багато працювати. І праця Ваша була нагороджена, Ви досягли відмінних успіхів. Це визнають навіть Ваші конкуренти. Ваші послуги користуються величезним попитом у споживачів.
За 5 років, впродовж яких існує Ваша фірма, ви закріпилися на ринку. Вас знають і поважають. У Вас відмінна репутація. Ваша філософія досить проста - працювати краще конкурентів. І це Вам вдається бездоганно.
І найкраща нагорода за Вашу титанічну працю – це безліч клієнтів. Сподіваємося, що і надалі Вашу фірму буде супроводжувати успіх і Ви станете лідерами у своїй сфері.
То ж прийміть найщиріші вітання і побажання процвітання і значних досягнень у справах, які ви започаткували, а запорукою процвітання буде Ваша енергійність, цілеспрямованість та бажання досягти нових висот!!!



Цікаві статті

  • Що подарувати на ювілей фірми

    Що подарувати на ювілей фірми

    Якщо фірма святкує свій ювілей, значить, за її плечима чимало досягнень, які потрібно оцінювати по достоїнству. Це свято важливий насамперед для керівника підприємства, оскільки більша частина відповідальності лежить на ньому. Звичайно, така подія гідно найвищих похвал, ... 5445

  • Що подарувати начальниці

    Що подарувати начальниці

    Іноді здається, що вибрати подарунок жінці - шефу - практично нездійсненна місія. Але не варто панікувати завчасно! Можливо, вам допоможуть прості правила вибору подарунка для жінки-шефа. Квіткове Правило: квіти повинні бути і крапка! Неважливо, що на покупку подарунка для ... 5225

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах