Feedback

Привітання колегам з нагоди дня маркетолога

У 1990-х роках, у міру впровадження ринкових перетворень, в Україні почався процес формування фахового маркетингового середовища. Молодий клас підприємців потребував науково обґрунтованого консалтингу, сучасних методик та методів ведення бізнесу. Навчальні заклади почали викладати маркетинг, спираючись переважно на досягнення закордонних дослідників. На нашу думку, необхідно було створити платформу для обміну думками та напрацюваннями у сфері маркетингу між вітчизняними маркетологами, а також налагодити наукову співпрацю із закордонними колегами. Тому рішення випускати науковий журнал із маркетингу було слушним і своєчасним.

Починаючи з 1998 року журнал “Маркетинг в Україні” став засобом формування фахової спільноти маркетологів. Я пригадую гострі дискусії на перших засіданнях редакційної колегії, де ми вирішували: якою має бути політика журналу; як витримати пропорцію між науковими та практичними статтями; як зробити журнал таким, щоб він виконував своє основне завдання – сприяв співпраці науки з бізнесом.

На мій погляд, це й сьогодні залишається одним із головних завдань. У процесі підготовки маркетологів ми повинні аналізувати, що ж відбувається на підприємствах, надавати можливість практикам і науковцям обмінюватися своїми досягненнями.
Я вітаю маркетологів України та бажаю всім успіхів і добробуту!



Цікаві статті

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах