Feedback

Творчих сил, оптимізму, добробуту, безхмарних, мирних, світлих днів!

В першу неділю жовтня ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого першого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом та порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Ваша професія – одна із найблагородніших серед інших, адже кожен, хто обрав колись для себе педагогічну стежину, водночас, взяв на себе і велику відповідальність. Ваш внесок у розвиток української освіти, формування нового покоління її громадян є неоціненним скарбом, тому що, передаючи кожній молодій людині безцінні знання для високої освіченості, духовності, ви стимулюєте молодь до прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Бажаємо вам невичерпної наснаги, здоров’я, відчуття повноти й неповторності життя , щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Бажаю натхнення, творчих сил, оптимізму, добробуту, безхмарних, мирних, світлих днів!



Цікаві статті

  • Що подарувати завідуючій дитячого садка

    Що подарувати завідуючій  дитячого садка

    Приводів, щоб привітати завідуючу дитячим садком у році більше, ніж достатньо! Було б бажання! Так що ж подарувати? Якщо ви хочете зробити подарунок в індивідуальному порядку, то ви можете розглянути варіант чайно-кавових аксесуарів - скляний чайничок, набір "чайна пара" - ... 5819

Всі статті

Професійні

Ми в соціальних мережах