Feedback

З ювілеєм

З ювілеєм.
І нехай у волоссі сивина, очі Ваші, як і раніше, світяться молодістю та завзяттям. Бажаємо Вам, насамперед, довголіття та здоров’я. Передавайте свою душевну мудрість молодому поколінню, а ми Вам будемо вдячні за це.
Сумлінною працею на громадських засадах, доброзичливими стосунками з мешканцями нашого міста, Ви заслужили глибоку повагу. Нехай ваша життєва дорога в’ється по висхідній та невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай ваша хата буде наповнена сміхом, приязню і добром! Хай буде багато друзів у вашій оселі, поряд здорові і щасливі рідні і близькі, а в серці живе радість і натхнення! Мудрість і терпіння допомагають долати життєві перешкоди, а на шляху зустрічаються добросердечні і доброзичливі люди!
Нехай будь-яке питання життя має вірну відповідь і на Вашому особистому рахунку буде безліч великих заслуг та добрих справ. Бажаємо не хворіти, прагнути до своїх цілей та вірити у свої мрії.
Дякуємо Вам за чуйне серце, небайдужість до проблем мешканців квартального комітету, за високе почуття відповідальності та добросовісну працю на громадських засадах.
Бажаємо щоб Вас ніколи не покидав оптимізм, удача, стійкість духу, а кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.



Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах