Feedback

Вітання для землевпорядника 4

Земля - наше основне національне багатство, яке перебуває під особливою охороною держави. Це наша святиня, годувальниця, невичерпне джерело натхнення українського народу.

Сучасний етап реформування земельних відносин ставить перед землевпорядною службою нові відповідальні завдання. Насамперед це стосується забезпечення розвитку ринку землі, формування ефективного землекористування, іпотечного кредитування, залучення землі як капіталу в економічний обіг, розмежування земель державної і комунальної власності, удосконалення державного управління і контролю за охороною та використанням земельних ресурсів.
Від вашої відповідальної і професійної роботи сьогодні значною мірою залежить раціональне використання найкращих у світі вітчизняних чорноземів, збереження їх для прийдешніх поколінь, надійний захист конституційних прав землевласників та орендарів.
Впевнені, що ви з честю впораєтеся з покладеними на вас завданнями. Ваш досвід, знання, принциповість, любов до рідної землі стануть запорукою ефективної реалізації державної земельної політики.
Бажаємо вам міцного здоров'я, благополуччя, успіхів у роботі, злагоди та нових творчих звершень у справі збереження та примноження нашого безцінного багатства на благо процвітання рідної Вітчизни! Добра і щастя вам та вашим родинам!"



Цікаві статті

  • Садівник

    Садівник

    Садівник - професіонал або любитель, фахівець з догляду за озеленює ... 3004

  • Грінкіпер

    Грінкіпер

    Грінкіпер - фахівець в області агрономії, що займається створенням і доглядом за газонами для різних видів спорту на ... 1267

  • Ландшафтний дизайнер

    Ландшафтний дизайнер

    Ландшафтний дизайнер - фахівець з художнього оформлення присадибних ділянок та ... 1723

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах