Feedback

Привітання з Днем Перемоги

Шановні ветерани! Дорогі друзі!
Сердечно вітаю Вас із Днем Перемоги!
Цей тріумфальний і великий день – вічне нагадування про силу і мужність, героїзм та незламну волю, єдність всього народу у боротьбі з ворогом.
Ціна Великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій. Майже десять мільйонів кращих синів і дочок України полягли на полях бою, загинули у концтаборах та на примусових роботах, померли від тяжких ран у повоєнні роки. Осколки тієї епохи все ще летять і ранять нас, а сама війна назавжди залишиться незаживаючою раною, жахливим шрамом нашої пам’яті.
Ми завжди пам’ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.
Скільки б не спливало часу, ми пам’ятаємо і схиляємо голови перед вашою мужністю! Низький уклін і глибока вдячність всім вам, дорогі ветерани, за подвиг, сміливість, мужність і відвагу. Так було і буде завжди - і через десять років, і через сто, і через століття!
Шановні воїни-визволителі! У день славної Перемоги бажаю вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, любові і добра, мирного неба над головою та віри у славне майбутнє нашої рідної України!



Цікаві статті

  • 9 травня – День перемоги над фашизмом

    9 травня – День перемоги над фашизмом

    9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. О 6 годині ранку про перемогу над гітлерівською Німеччиною сповістив по радіо диктор Юрій Левітан. Тому 9 травня вважається Днем Перемоги, хоча воєнні дії ... 4773

Всі статті