Feedback

Вітання з професійним святом збройних сил України!

Вітання з професійним святом збройних сил України!
Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Сухопутних військ Збройних Сил України!

Сухопутні війська - це головна складова та основа оборонної могутності держави та її Збройних Сил.

Приємно відзначити, що особовий склад Сухопутних військ з честю виконує покладене на нього відповідальне завдання, разом з іншими видами Збройних Сил України успішно забезпечує обороноздатність держави, захист її суверенітету. Набувають авторитету і досвіду створені у складі Сухопутних військ об’єднані сили швидкого реагування.

Близько трьох тисяч військовослужбовців Сухопутних військ успішно виконують миротворчу місію у складі багатонаціональних сил.

Сьогодні Сухопутні війська, як і всі Збройні сили України, переживають непростий період свого реформування. Уряд вбачає своїм невідкладним завданням дбати про професійну підготовку Сухопутних військ, їх мобільність, належне озброєння, матеріальне забезпечення, спроможність виконувати покладені завдання.

У цей святковий день від імені Уряду України висловлюю Вам щиру вдячність за відданість професії, народу та Батьківщині, бажаю міцного здоров’я, успіхів і благополуччя.

Нехай і надалі буде плідною Ваша така необхідна суспільству армійська праця, ніколи не вичерпується енергія творчих пошуків для здобутків і перемог, а родинне щастя, теплота і шана людська зігрівають Ваші серця.



Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах