Feedback

Всі професії важливі: ТОП цікавих професійних свят

27.03.2023 259

Людині, яка уважно слідкує за календарем свят, ніколи не бракуватиме святкового настрою, адже чи не на кожен день відшукається привід із яким можна буде привітати своїх друзів! Інколи свята бувають зовсім не очевидні або взагалі залишаються непоміченими, проте якщо мова заходить про професійні свята, то в середині колективу про них чудово знають.



День круп’є


Міжнародний день круп’є відзначається 26 грудня. Це свято ти, хто щоденно бачить злети та падіння азартних гравців, приймає ставки, здає карти або керує процесом під час гри у рулетку. У цей день і не тільки цікаво буде пошукати вигідні пропозиції від вашого улюбленого казино з привабливими бонусами - https://holdgroup24.com/bezdepozitnye-bonusy/. Насправді ж, професія круп’є дуже вимоглива - він має володіти не аби якою витримкою, бути комунікабельним та вчасно і точно відчувати атмосферу під час гри, а будь-яка найдрібніша помилка з його боку просто неприпустима.


День веб-майстра


Сучасні професії вимагають сучасних свят! День веб-майстра особливий саме датою, коли його відзначають - 4 квітня. Уважні програмісти одразу ж зрозуміють, у чому тут справа, адже дата 4.04 у календарі нагадує найросповсюдженішу помилку “404”, з якою будь-який веб-майстер стикався неодноразово! Не дивлячись на те, що професія доволі молода, у вашому колі точно знайдеться, кого привітати із цим святом, адже у цей день вітання приймають люди, які дотичні до створення чи обслуговування веб-сайтів. А от тестувальники, до речі, вигадали собі власне свято і приймають вітання 9 вересня.


День кондитера


Попри те, що Україна відзначає день кухаря 20 жовтня, у кондитерів є своє власне свято, з яким вони вітають один одного 3 травня. Воно, зазвичай, губиться серед травневих свят, але ті, хто до нього причетний, ніколи про нього не забувають! Дата обрана не випадково - саме 3 квітня ще у 1932 було засновано науково-дослідницький інститут кондитерської промисловості



День філогола


У тому ж травні, 25 числа, своє професійне свято святкують і ті, хто присвятив життя роботі зі словом. Це свято вважається досить молодим та прижилося в Україні лише із середини 90-х років. Цей день прийнято відзначати різноманітними олімпіадами та конференціями, де вітаються освітяни, історики, філософи та мистецтвознавці. Найголовніше в цей день - у жодному разі не припуститися орфографічних помилок у вітальних листівках!


День пасічника


Цю професію багато хто помилково сприймає як хобі, проте вона не менш важлива за інші. В Україні це свято з'явилося у 1997 році, а запровадив його тодішній Президент України Леонід Кучма, встановивши дату 19 серпня. Це свято супроводжують різноманітні виставки та ярмарки меду, проте вихідним днем воно не вважається.


Це лише декілька свят, які мають своє місце у святковому календарі України, та про які згадують лише причетні до тієї чи іншої професії. Разом з ними на свої привітання чекатимуть і представники інших покликань:


  • Парашутисти - 26 липня;
  • Перекладачі - 30 вересня;
  • Ріелтори - 9 жовтня;
  • Логісти - 24 листопада.

Свят настiльки багато, що ви без особливих проблем відшукаєте визначний день і для вашої професії або професії своїх близьких, про яких вони можуть навіть не здогадуватися, а от привітати їх завжди буде приємно.


Предлагаем Вам просмотреть раздел День веб-мастера 2022, в котором находится 24 поздравлений на все случаи жизни.






Интересные статьи

Все статьи

Ближайшие праздники

Все праздники в апреле

Информеры на Ваш сайт