Feedback

Лікар-фізіотерапевт

10.08.2016 856

Посада лікаря-фізіотерапевта затребувана в поліклініках, лікарнях, багатопрофільних медичних центрах, лікарнях і санаторіях. Пацієнти потрапляють в фізіотерапевтичний кабінет за спеціальним направленням лікаря. Процедури доповнюють основне лікування, а також підсилюють його вплив. Пацієнт видужує набагато швидше. За допомогою спеціальної медичної техніки лікар-фізіотерапевт лікує захворювання опорно-рухового апарату, дихальних органів, нервової системи і т. д. Для кожного захворювання призначене власна фізіотерапевтична апаратура. Фізіотерапевт призначає лікування, іноді проводить процедури самостійно, а іноді вдається до допомоги спеціально навчених медсестер.
Професія фізіотерапевта увазі однаковий інтерес до медицини і техніці, роботі з людьми і вивчення нових медичних технологій. Як правило, це представники з аналітичним розумом, схильністю до досліджень і отримання нових знань.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День медичного працівника України 2024, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт