Feedback

Торакальний хірург

10.08.2016 384

Торакальні хірурги затребувані в приватних клініках, туберкульозних диспансерах, хірургічних відділеннях багатопрофільних лікарень. Торакальна хірургія - галузь медицини, що займається лікуванням органів грудної клітини: легень, плеври, середостіння і інших. Хірург може лікувати травми грудної клітини, запалення і пухлини легень, розриви стравоходу і діафрагми. Лікар проводить первинний огляд, направляє на рентген, визначає діагноз і призначає лікування. Більшість сучасних операцій на грудній клітці проводяться за допомогою так званого тораскопа. Спеціальна оптична система з підсвічуванням дозволяє лікарю без великих розрізів, контролюючи процес на екрані монітора, провести операцію. За допомогою такої системи пацієнт швидко видужує і процес реабілітації значно скорочується.
У професії торакального хірурга важливі такі якості, як: відповідальність, впевненість в своїх силах, акуратність, бажання допомагати людям, схильність до біологічних наук і саморозвиток.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День медичного працівника України 2024, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт